Кабели за зареждане на iPhone

mytel.bg

Кабел за зареждане на iPhone - какви са вариантите

 

Новите модели на iPhone вече се предлагат без включено зарядно към комплекта, което се дължи на зелената политика на компанията. Това е доста разумно нейно решение, защото наистина повечето от нас притежават поне няколко зарядни у дома, които са ни останали от покупката на предишни телефони.

 

Проблемът е, че в повечето случаи хората постепенно амортизират своите стари зарядни, което в даден момент така или иначе налага да си купим ново, с което да зареждаме телефона си.

 

При повреда на кабела

 

Макар всеки от нас да си има у дома поне едно зарядно, което да е останало от предишен телефон, все пак няма как да се отрече, че всичко старее, включително и нещо толкова елементарно, каквото е само по себе си зарядното.

 

Когато то се повреди, телефонът вече не може да се зарежда или ако започне, процесът спира някъде на средата, преди устройството да се е заредило напълно.

 

В повечето случаи, причината е прекъсване в кабелчето, което е резултат от многобройни прегъвания на едно и също място.

 

Какъв кабел можем да изберем

 

Предлагат се най-различни модели кабели, които могат да ви бъдат изключително полезни. Имате възможност да избирате между зарядно на Епъл, което е специално създадено за техните продукти и зарядно кое е съвместимо и с техните продукти.

 

Разбира се, винаги е най-добре да заложите на варианта да закупите специално зарядно, макар че и сред съвместимите модели има повече от отлични предложения (разгледайте в MyTel.bg).

 

По-голямо разнообразие от дължини

 

Кабелите на Епъл покриват един много добър стандарт, тъй като тяхната дължина е около един метър. При останалите модели всичко зависи от това на какво ще попаднете, тъй като предложенията варират в доста широки граници.

 

На кратко, можете да намерите всичко, от 20 - 30 сантиметра до кабели с т=дължина от няколко метра, които ви дават възможност да зареждате продукта от другия край на стаята.

 

Безжичната зарядна станция също е вариант

 

Устройствата от най-висок клас, каквито са моделите на iPhone, предлагат на своите потребители възможността да избират между традиционно зареждане с кабел и зареждане на безжична зарядна станция.

 

И двата варианта си имат своите плюсове и минуси, но при всички положения най-добрият вариант, които можете да изберете, това е възможността да заложите и на двете опции.





{START_COUNTER}